0

Hoe granaatappel schoonmaken

In India is granaatappel opgenomen als erkend geneesmiddel. Omdat men daar vindt dat het immuniteits stimulerende eigenschappen heeft. Omdat men ontdekte dat het een geweldig middel is tegen problemen als hart- en vaatziekten. Omdat men daar de het kankerbestrijdende en urineafdrijvende eigenschappen zeer waardeert. Omdat men de hoge mineralen en vitaminen concentratie zeer kan waarderen. Conclusie, zouden we nog graag willen zeggen, dat er niet alleen een superspecerij bestaat, kurkuma-longa, maar ook superfruit. Een poos geleden kregen we het idee om via dezelfde kanalen, die we hebben via onze meditatie, ook daar eens te vragen naar granaatappel capsules. Dit omdat er in Nederland weinig aanbod is van zuivere, hoogwaardige granaatappel extract capsules, die aan onze kwaliteits eisen kunnen voldoen. Dit heeft dekurkumaspecialist gevonden in de vorm van granaatappel puur capsules. Volledig vegetarisch, vrij van eieren, vrij van gist en tarwe, vrij van gluten, zetmeel, ei en soja. Geen toevoegingen reviews als suiker, zout, kleur- geur- en smaakstoffen. En geen kunstmatige toevoegingen in welke vorm dan ook. Op ayurvedische grondslag en milieu- en omgevings vriendelijk geteeld.

Zo haal je de gezonde

Het houdt het bloed goed vloeibaar, lost bloedpropjes op ( voor zij problemen geven), maakt de aderen weer schoon en open, en voorkomt een verharding van de bloedvaten ( dit regenerist kan de oorzaak van een hoge bloeddruk zijn). Dit is mijn ervaring en waarneming van de laatste jaren. I can say : Some pomegranate a day, keeps the cardiologist away ( link naar het engels talige artikel medicinale werking van granaatappel. In de tradionele ayurvedische geneeskunde is de granaatappel poes al duizenden jaren bekend, vanwege zijn goede eigenschappen. De granaatappel is een kleine struik of boom. De bloemen van deze boom zijn wit, felrood of oranje. De vrucht is appelvormig en rond de basis een mooie kroon. De schil is leerachtig rood tot roodbruin en aan de binnenkant is de granaatappel gevuld met transparante roodachtige pitten, die in kleine zakjes zitten. In ieder zakje zit een zaadje. In India groeit granaatappel al duizenden jaren, en ook duizenden jaren wordt alles van dit boompje gebruikt. De boomschors, de bladeren, de olie, de vruchtschilwand, de bloemen en de vruchten.

)  en het goede cholesterol ( hdl )  vermeerderde.  Er zijn meer dan 50 soorten hartkwalen, en het cad ( coronary artery disease ) is de meest voorkomende.  Het is de nummer 1 moordenaar, voor zowel mannen als vrouwen in de gehele wereld. En er is geen medische genezing, in de vorm van medicijnen,  voor  bekend.  Het klinkt eigenlijk wel bijzonder dat men jaren lang zoekt naar een medicijn, en dat blijkt dat er in granaatappel-fruit een stof zit  die goed helpt. Nou spijt het mij wel te moeten opmerken dat bij behandeling van hartpatiënten ook een zeker winstbejag aanwezig is, bypass operaties zijn winstgevend. Zo is het nu eenmaal. Maar je kunt veel beter preventief te werk gaan om levensgevaarlijke hartproblemen te voorkomen. Een regelmatig gebruik van granaatappel extract kan u een gezond hart opleveren.

Granaatappel schoonmaken video made by Ellen

In mijn praktijk was een patiënt met bistro hartproblemen, angina pectoris, ik nam een handvol granaatappel zaadjes en kookte deze 10 minuten in een halve liter water. Zeefde het geheel en gaf het de patiënt op een nuchtere maag te drinken. Het resultaat was verbazingwekkend. Want het benauwde en zware pijnlijke gevoel op de borst waren snel weg. Dit moedigde mij aan om dit experiment te herhalen bij andere hart patiënten, met angina pectoris problemen, kransslagadervernauwing, slechte doorbloeding van het hart etc. Het granaatappelextract gaf een duidelijke en directe verbetering van de doorbloeding van het hart. In een andere geval, bij een verstopte kransslagader, begon de patiënt zelf met het nemen van granaatappel. Elke dag, gedurende een jaar. Weliswaar was zijn pijn al na een week verdwenen, maar hij badzout nam elke dag granaatappel. Na een onderzoek bleek dat de plaque uit de aderen was verdwenen, de aderen waren schoon en open. Een hartfilmpje en een onderzoek van deze patiënt toonde dit duidelijk aan.

 Daarmee reinigt en versoepelt het de bloedvaten.  Granaatappel remt de ace activiteit, en verlaagt zo de zgn  bovendruk ( dit heet systolische druk, bij de dokter). Het volgende onderzoek toont duidelijk aan dat 50 ml of 500 milligram granaatappelextract per dag, bij hypertensie patiënten, binnen 2 weken een goede invloed heeft op de hoge bloeddruk.  En daarom, indirect, ook op de gezondheid van het hart. ( een ayurvedisch gezichtspunt). In mijn zwerftocht over goede en ayurvedisch gestoelde informatie op het internet, ben ik bij een Indiase cardioloog uitgekomen, deze arts was bekend met ayurveda en met de reguliere behandeling van hartpatiënten. Hij heeft een indrukwekkend artikel geschreven. Ik heb het voor u vertaald, het zegt alles wat ik zelf zou willen zeggen. Over gezond eten en leven en preventief handelen. Over het feit dat de natuur geweldig mooi in elkaar zit, voor alle problemen is een natuurlijk oplossing. Er zijn  dingen die goed zijn voor een mens, onder andere warm water en granaatappel.

Flavonoiden en Granaatappel verbeteren de soepelheid van de bloedvaten.  En kunnen daarmee de veel voorkomende  hypertensie of hoge bloeddruk voorkomen. De aderen worden soepeler en sterker door deze bijzondere stof in granaatappel. Ze bevorderen de doorbloeding en remmen de klontering van de bloedplaatjes. Flavonoiden komen ook, in beperkte mate, voor in donkere chocolade. Verburgh in : de voedselzandloper   onder andere aan om heel bittere, donkere chocola te eten vanwege de bloeddruk. Chocola van minimaal. Granaatappel  heeft extreem veel van deze flavonoïden. Wat is de invloed van granaatappel op een te hoge bloeddruk? Het ligt op het volgende vlak. De bovengenoemde polyphenolen beschermen onze bloedvaten tegen een te hoge vetafzetting. Granaatappel verhindert  dus deze te hoge vetafscheiding.

de pan van pien

Polyphenol zit in groene thee en soon in druiven. Dat sterke bittertje aan de smaak, daar herkent u deze stof aan. Granaatappel heeft dit bittertje ook. Granaatappel pitjes, zo hebben bijvoorbeeld onze franse medemensen, ondanks dat ze evenveel vet eten als wij, hier in het noorden, een beduidend kleiner risico op hart- en bloedvat ziekten. Als oorzaak voor dit bijzondere paradox, in vergelijking met andere bewoners van noord Europa, wijzen onderzoeken de matige consumptie van rode wijn aan en de polyphenol-rijke voeding van de Fransozen. Want ook in rode wijn zitten deze polyphenolen. Evenals die in ruime mate voorkomen in granaatappel. De nobelprijswinnaar uit 1937, die de structuur en werking van Vitamine c verklaarde, vond ook de polyphenolen. Polyphenolen van het type Flavonoïden. Hij noemde dit vitamine p, en ruimde er eigenlijk een plaats in de vitaminen voor in, omdat het eenzelfde soort vitamine stof was. P stond voor permeabiliteit, oftewel doorlaatbaarheid.

hier komt een interessante videoclip die de werking duidelijk maakt. Wij vinden dat dekurkumaspecialist een goede kennis over haar producten heeft. De nummer én in kurkuma producten. Goede kwaliteit gecombineerd met vakkennis. In onze bloedvaten zitten 2 wanden, naarmate we ouder worden, verharden en verdikken deze 2 wanden zich. Na een jaar granaatappel te hebben genuttigd vonden onderzoekers dat deze 2 wanden soepeler en dunner waren geworden. Waarom is granaatappel goed voor hart en bloedvaten? Hart en vaatziektes staan hoog op elektrisch de lijst van ouderdomsziekten en als doodsoorzaak. Daarom zijn in de natuur voorkomende gezonde levensmiddelen, die de bloedvaten gezond houden, altijd belangrijk voor een mens. Telkens weer komt uit verschillende onderzoeken naar voren dat er een stof bestaat, genaamd polyphenol, die de kans op hart- en bloedvat problemen drastisch kan verlagen. In granaatappel vruchtvlees is deze stof in een hoge concentratie aanwezig. Als u voeding tot u neemt die rijk is aan deze beschermende stof, kan het gevaar voor een hartinfarct of een beroerte met 30 verlagen.

Hoe schoon te maken?

Daarom is een combinatie van curcumine goede en granaatappel een goed middel voor een mooie huid. De pitten worden daarom vaak verwerkt tot verzorgingsproducten, waaronder huidcremes en huidoliën. Die producten zijn overigens niet goedkoop, want voor én kilo granaatappelolie is maar liefst vijfhonderd kilo (!) fruit nodig. Bij dekurkumaspecialist is een bijzondere olie van kurkumaolie met granaatappelolie verkrijgbaar. Bijvoorbeeld polyphenolen, deze worden als de vitamine van de 21e eeuw gezien. Toch horen polyphenolen niet bij de vitamine groep. Enkele van de goede eigenschappen zijn dat ze de bloedvaten versterken en reinigen, en het immuunsysteem op peil kunnen houden. Daardoor kan onze doorbloeding en het functioneren van de nieren sterk verbeteren. Als laatste heeft granaatappel een goede invloed op ons bloedvetgehalte en suikergehalte in ons bloed. Granaatappel tegen een te hoge bloeddruk.

Vele onderzoeken hebben uitgewezen dat de speciale voedingsstoffen in het vruchtvlees voorkomen. De granaatappel maakt zich op veel verschillende manieren nuttig. Zo wordt van de huid of schil van de vrucht een natuurlijke, mooie geelbruine kleurstof gemaakt. Deze wordt gebruikt om wol en zijde mee te verven. De stevige schil beschermt een zeer kostbare inhoud : honderden rode zaadjes, ingebed in een laagje zoete gelei. De karakteristieke wittige, slijmerige vliezen verdelen de vrucht in enkele kamers en zijn smaakloos. De lichtzure pitten zijn heel gezond, want ze best bevatten veel vitamine c en zijn rijk aan anti oxidanten. Gezondheidsexperts dichten de granaatappel dan ook vele heilzame eigenschappen toe. Zo zouden ze de doorstroming van het bloed bevorderen en helpen ze tegen hart- en vaatziekten. Maar ze zouden bovendien helpen de eeuwige, of in ieder geval de langdurige, jeugd te behouden. Als de zaden worden gedroogd en geperst zijn ze namelijk rijk aan onverzadigde vetzuren die de aanmaak van nieuwe huidcelllen stimuleren en het verouderings proces vertragen.

Granaatappel ontpitten - video - allerhande - albert heijn

Wil men een gezond hart en gezonde bloedvaten hebben en houden? Granaatappel kan daartoe bijdragen. Want granaatappel versoepelt de wanden van hart en bloedvaten. . Het kan het bloed en bloedvaten reinigen van teveel vet. . Verlaag zo uw cholesterol gehalte op natuurlijke wijze. Granaatappel zijn supergezonde vruchten met een eeuwenoude traditie van gezondheid voor hart en bloedvaten. Samen met kurkuma een goede combinatie. Granaatappel is goed voor het hart en de bloedvaten. Granaatappels zijn supergezonde vruchten, ze bevatten voedingsstoffen die schoonheidsspecialiste ons immuunsysteem versterken. En vooral het hoge anti oxidantengehalte is 9 maal hoger als in andere producten, zoals groene thee en druiven.

Hoe granaatappel schoonmaken
Rated 4/5 based on 720 reviews
SHARE

Ynocihy, Sat, May, 12, 2018

University of California, werd gekeken naar de effecten van granaatappelsap op borstkanker. Hieruit bleek dat het sap erg effectief kan zijn om de vooruitgang van de kanker tegen te gaan 7,8. Bevordert de gezondheid van het hart: door granaatappels te eten kan je de gezondheid van je hart verbeteren. De antioxidanten in deze fruitsoort kunnen schade door vrije radicalen aan de aderen namelijk tegengaan. Ook is uit een onderzoek gebleken dat je het slechte cholesterolgehalte kunt verlagen door het sap van een granaatappel binnen te krijgen 1,5,9.

Olinazuh, Sat, May, 12, 2018

De tijd waarin de psa-waarden (prostaat specifiek antigeen waarden) verdubbelen, veranderde van 15 maanden naar 54 maanden. Dit is positief, aangezien personen waarbij de psa-waarden snel verdubbelen meer kans hebben om te overlijden door prostaatkanker 2,5,6. In een ander onderzoek, uitgevoerd aan.

Imumy, Sat, May, 12, 2018

Ten eerste kunnen de antioxidanten in granaatappels de snelle toename van kankercellen remmen. Daarnaast is het ook mogelijk dat deze antioxidanten de kankercellen doden 2,4. Het sap van de granaatappel kan een duidelijk effect hebben op prostaatkanker. Een onderzoek waarbij iemand iedere dag 237 milliliter granaatappelsap dronk, heeft dit namelijk aangetoond.

hoe granaatappel schoonmaken Malumyn, Sat, May, 12, 2018

In dit artikel lees je of granaatappels gezond zijn en welke voordelen ze bieden, zoals bescherming tegen kanker, een bevordering van de gezondheid van het hart, een verlaging van de bloeddruk, een verminderde kans op alzheimer en een verbetering van het immuunsysteem. Ook kom je te weten of het eten van granaatappels je helpt of juist tegenwerkt tijdens het afvallen. Beschermt tegen kanker: Er zijn verschillende manieren waarop het eten van granaatappels je kan beschermen tegen kanker.

hoe granaatappel schoonmaken Gebac, Sat, May, 12, 2018

Tegenwoordig is de granaatappel nog steeds erg populair. Deze bekendheid heeft de granaatappel, die soms ook wel Chinese appel wordt genoemd, te danken aan de hoge voedingswaarde. Door deze fruitsoort regelmatig te eten, krijg je namelijk veel belangrijke voedingsstoffen binnen 1,2,3.

hoe granaatappel schoonmaken Ehyjed, Sat, May, 12, 2018

Oorspronkelijk werd de granaatappel gezien als een symbool voor gezondheid. De indianen beschreven deze fruitsoort namelijk als een natuurlijk geneesmiddel. Ook in andere culturen was de granaatappel erg populair. Oude Egyptenaren werden begraven met deze fruitsoort in de hoop op een volgend leven.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: