0

Inktvlekken uit kleding verwijderen

— bertux 00:05 (cest) Er is nog meer lastig. Wie beoordeeld of de privacyschending al of niet zeer ernstig is? Als men het graag simpel ziet, moet vrijwel altijd van het voorzorgsbeginsel worden uitgegaan. En diegene die 100 zeker is dat de privacy geschonden is, en blokkeert, weet blijkbaar van de hoed en de rand en zou dus ook al een privacyschending kunnen hebben gepleegd. Hij of zij weet immers dat de privacy geschonden. Er moet daarnaast ook gekeken worden of de gebruiker de intentie had om opzettelijk iemands privacy te schenden. Ook dat is geen simpele klus. Pieter2 ( overleg ) 15:29 (cest) ik zou willen toevoegen dat blokkade juist voorzichtig moet worden toegepast, beter is het om de gewraakte tekst te verwijderen, en dan cellulite onderzoek te doen. Stel dat in zake van het voorbeeld van Marrakech blijkt dat er geen sprake is van privacyschending, zit de gebruiker wel opgescheept met een notitie in het blokkade register, en voor iemand wiens blokkadelog nog blank is, zou dat zeer vervelend zijn. Rodejong 19:44 (cest) In plaats van allerlei theorieën over al dan niet blokkeren te spuien. Kan de mod in kwestie niet best zijn zienswijze geven? Ik denk dat dan al veel duidelijker zal worden.

Wikipedia:de kroeg/Archief/afgelopen week - wikipedia

Peter b ( overleg ) 22:00 (cest) mooi dat akadunzio gedeblokkeerd is, maar er strakker blijft iets onopgehelderd. Wanneer schend ik nu de privacy van gebruiker X? 1) Als ik schrijf dat hij op het Tilburgse stadhuis werkzaam is? Of 2) als ik dat schrijf en het na verificatie bij gebruiker X waar blijkt te zijn? Ik zou zeggen dat er alleen in geval 2 van privacyschending sprake is, maar de blokkerende moderator lijkt daar in akadunzio's geval anders over te hebben gedacht. Marrakech ( overleg ) 23:25 (cest) In het zeer ernstige geval van privacyschending lijkt me dat het voorzorgsbeginsel moet worden toegepast en onmiddellijk dient te worden ingegrepen (ik ging bijvoorbeeld bij eerste lezing, voor de verwijdering, ook simpel uit van privacyschending) ; naderhand, zoals hier, kan. Paul Brussel ( overleg ) 23:59 (cest) Het lastige is: als de moderator de blokkade handhaaft, zal vrijwel elk bevredigend antwoord op onze vragen een privacyschending inhouden. Wordt de blokkade opgeheven, dan kan het antwoord ook beter summier zijn, om beslissingsruimte te houden voor toekomstige gevallen. Is er een speltheoreticus in de zaal? Wat moet de strategie zijn?

artikelen de Franse naam Croix de Chaineux vervangen wil zien door de nederlandse naam Kruis van Chaineux, wijst Romaine erop dat de nederlandse naam absoluut niet gangbaar. Akadunzio's antwoord daarop luidt als volgt: "LeonardH werkt dus op de naam van een Franstalige toeristische dienst. Die gebruiken dus ook het zogenaamde verzinsel van leonardH." Dat lijkt mij een overduidelijk ironische reactie: als die nederlandse naam werkelijk zo ontzettend weinig courant is, dan moet leonardH haast wel bij die en die toeristische dienst werken, want daar gebruiken ze die uiterst weinig. Gaat een blokkade wegens deze reactie niet te ver? En was het sowieso niet beter geweest om eerst achter de schermen formeel aan leonardH te vragen of zijn privacy inderdaad door akadunzio is geschonden? Ten slotte: als ik in reactie op een overlegbijdrage van gebruiker x ironisch concludeer dat hij ongetwijfeld werkzaam is op het Tilburgse stadhuis, schend ik dan ook zijn privacy? Marrakech ( overleg ) 21:18 (cest) deze opmerking lijkt me terecht. Misschien moet de blokkade even in alle neutraliteit herbekeken worden. Queeste ( overleg ) 21:29 (cest) Het zou anders ook serieus het geval kunnen zijn dat leonardH actief is voor een organisatie die als doel heeft het in stand houden van het Frans-Vlaams, of daar belang bij heeft. Waarom houdt iemand zich anders zo dogmatisch alleen maar daarmee bezig, ondanks negatieve reacties en zelfs blokkades? Wikiwerner ( overleg ) 21:45 (cest) Nog voor ik dit had gelezen heb ik op verzoek van akadunzio een deblokkadeverzoek gedaan omdat hij idd zoals Marrakech veronderstelt, enkel heeft willen wijzen op de website, of leonard daar wel of niet werkt is onbekend.

Inktvlekken verwijderen uit je kleding - was Tips

Tips en weetjes Schoonmaken

Het zijn speculaties van mij of zij zo trots zou poseren. Natuurlijk gebruikte rembrandt modellen, ook naaktmodellen. Maar het ligbad is niet bekend of het Hendrickje is geweest, die model stond. (Waarschijnlijk wel, maar voor waarschijnlijkheden is hier geen ruimte, zeker niet als ik dat zou vinden). Elly overleg Let's bridge the gendergap together 14:08 (cest) Nog steeds blijf ik het raar vinden om het standbeeld zo naar onder te drukken. Juist de variatie (standbeeld schilderij) lijkt mij waardevol. Bovendien zijn spreuken in uw gebruikersnaam niet toegestaan. Elizabeth'94 ( overleg ) 13:59 (cest) Film stills of andere fantasie over haar zou ook onderaan passen. Maar ga uw gang om het artikel verder te verbeteren en uit te breiden, dat mag. Elly overleg Let's bridge the gendergap together 14:08 (cest) Samenvattend de foto van dietmar Rabisch (de foto rechts) heeft de voorkeur boven de foto van Arch/Rode raaf (de foto links). De foto kan vervangen worden. The Banner overleg 21:51 (cest) Privacyschending?

Elly overleg Let's bridge the gendergap together 11:02 (cest) Het is natuurlijk een idiote oplossing om beide afbeeldingen onderaan te zetten. Mijn voorkeur heeft de hoge resolutie, juist omdat daar de bordjes ook zichtbaar zijn en die minder vanuit kikvorsperspectief genomen is, maar zelfs die met lage resolutie is beter dan dit. Elizabeth'94 ( overleg ) 11:27 (cest) Inmiddels heb ik het artikel aangevuld met een gallery van vermoedde portretten van Stoffels, en met haar originele handtekening. Eigenlijk is onzeker of zij door Rembrandt is afgebeeld. Of een vrouw uit die tijd zo poseerde als op het beeld aangegeven is wat mij betreft totaal onbewezen. Wel komt zij uit de bronnen naar voren als een kundig zakenvrouw, die rembrandt na zijn faillissement voor de bedelstaf behoedde. Elly overleg Let's bridge the gendergap together 12:49 (cest) Geweldige uitbreiding, chapeau. Ik begrijp echter niet de twijfel over het poseren - zou rembrandt soms nooit met modellen hebben gewerkt (naar het leven hebben getekend of zou hij voor een naaktschildering zijn huisvrouw misschien laten poseren in bikini of keukenschort? Dat lijkt mij dan weer onbewezen en zeer onwaarschijnlijk. Jürgen Eissink ( overleg ) 13:57 (cest).

Jak odstranit inkoust z oblečení wikihow

Wikiwerner ( overleg ) 19:39 (cest) Blijkbaar vinden de meeste gebruikers de rechtse foto meer geschikt voor wikipedia en is er dus geen sprake van btni. Akadunzio ( overleg ) 20:15 (cest) ja de rechter foto is beter, de linker is onnodig melodramatisch. Paul2 ( overleg ) 23:47 (cest) de eerste vraag zou nachtpflege moeten zijn, past een foto van dat beeld bij het lemma over Hendrickje, en, in andere woorden, ik ben het eens met Jürgen Eissink, dat lijkt me niet. Dat beeld zou wellicht een eigen lemma kunnen krijgen, maar van Hendrickje hebben we afbeeldingen van een aanmerkelijk betere kwaliteit, daar past dat beeld niet tussen. (Overigens, op commons staan nog twee foto's van dat beeld, een van die twee vind ik dan weer beter dan beide hier vertoonde, dat terzijde) Peter b ( overleg ) 08:43 (cest) ik vind het wel relevant dat in het artikel wordt vermeld dat. Of men dat beeld nou 'gruwelijk lelijk en ontzettend lomp' vindt of niet, dat doet hier niet ter zake: wij zijn geen keurmeesters, en over smaak valt te twisten. Ik vind dit beeld trouwens best mooi en kunstig gemaakt. Kijk hier eens; dàt is pas een gruwelijk lelijk en lomp kunstwerk. Erik wannee ( overleg ) 09:53 (cest) Het is ook naar mijn mening geen mooi standbeeld, welke foto je ook neemt. Zet aub het schilderij van Rembrandt bovenaan. Dat geeft Hendrikje Stoffels onovertroffen weer en daarom is haar naam zo beroemd. inktvlekken uit kleding verwijderen

Toyo mojito ( overleg verminderen ) 17:30 (cest) ik heb het beeld in Bredevoort wel eens gezien, ik vind het een gruwelijk lelijk en ontzettend lomp ding. Het is volgens mij een zeer grote vergissing om in het artikel over Hendrickje Stoffels een foto van dat beeld (welke dan ook) boven het schilderij van Rembrandt te plaatsen, zoals nu het geval is; dat kan alleen maar algarve worden bedacht door iemand die een. Jürgen Eissink ( overleg ) 18:00 (cest). Ps ik ga dat nu wijzigen. De linker foto suggereert overigens dat het beeldje hoog bovenop een soort zuil staat (de fotograaf moet wel bijna op de grond zijn gaan liggen wat niet het geval is, want sokkel en beeld zijn samen nog geen twee meter hoog. Jürgen Eissink ( overleg ) 18:22 (cest). De eerste foto is stilistisch mooier en de tweede foto is voor de encyclopedie mooier omdat de plaatsing van het beeld beter getoond wordt. Dqfn13 ( overleg ) 18:28 (cest) de tweede foto geeft meer details weer van het beeld en is scherper. Hierdoor zijn details veel beter zichtbaar dan bij de eerste foto. Arver ( overleg ) 19:32 (cest) Blijkbaar zijn de meningen verdeeld. Daarvoor hebben we nou juist WP:btni uitgevonden.

3 ways to remove ink from Clothes - wikihow

The Banner, overleg 16:56 (cest je zou geen aannames moeten maken. Rode raaf ( overleg ) 17:01 (cest). Dit is geen aanname maar een feit. The Banner, overleg 17:17 (cest ik vind de tweede foto beter, omdat hij het beeldje in de context van de omgeving toont, meer vanuit een standpunt van iemand die daar staat, en ook nog eens laat zien dat er een uitlegbordje op de sokkel zit. Ook is de belichting beter, want op de linker breast foto is de tekst 'rembrandt's' onleesbaar. Erik wannee ( overleg ) 16:47 (cest) Jij verwoordt wat ik dacht. The Banner overleg 16:56 (cest) Eens met de opvatting van Erik wannee. Natuur12 ( overleg ) 17:10 (cest) ook eens met Erik. Zou wel fijn zijn als we deze discussie op een vriendelijke manier kunnen voeren. Vinvlugt ( overleg ) 17:27 (cest) de tweede, natuurlijker perspectief je ziet meer van het beeld.

inktvlekken uit kleding verwijderen

Edoderoo ( overleg ) 21:46 (cest). Ja, het is een handige aanbeveling. Maar het is ook aan de moderator om altijd alvorens te verwijderen de geschiedenis goed te bekijken. ) 20:15 (cest foto, wat is een geschiktere foto? De donkere hoge resolutie foto waar het beeldje op de achtergrond verdwijnt, of de lage resolutie foto waar het beeldje door de blauwe lucht er goed uitkomt? Rode raaf ( overleg ) 15:49 (cest). Vertel je er ook even bij dat de eerste foto van jouw hand is? En dat je in dit conflict de vervanging van een foto door een beter creme exemplaar probeert te voorkomen door de "dader" naar RegBlok te slepen? The Banner, overleg 15:53 (cest ik probeer tenminste nog consensus te bereiken, jij slechts stemmingmakerij. Rode raaf ( overleg ) 15:55 (cest). Pas zachtboard nadat je iemand naar RegBlok had gesleept en je daar duidelijk jouw zin niet ging krijgen. En nadat je een editwar aangegaan was.

Inktvlekken uit kleding verwijderen

Inhoud, genomineerd artikel hernoemen, zouden de dames en heren die af en toe een genomineerd artikel hernoemen, ook op tbp willen melden dat nivea de pagina is hernoemd? Het gebeurd toch regelmatig dat de beoordelend moderator niet ziet dat hij of zij is doorverwezen naar de nieuwe titel, dan blijft vaak de doorverwijzing naar het verwijderde artikel staan. De resterende blauwe link laat dan lezers op artikelen denken dat er een artikel is, maar daar staat alleen maar een pagina met een rode link. Ik heb vandaag de pagina. Wonderkachel en noodkachel bulk verwijderd, dat was hernoemd naar, noodkachel maar op de te beoordelen pagina's was er niet vermeld dat eerstgenoemde pagina was hernoemd. Bedankt alvast voor het helpen van het voorkomen van loze pagina's. Dqfn13 ( overleg ) 21:41 (cest). De moderator kan zelf ook even met "what links here alt-shift-j kijken of er binnenkomende links zijn. Dan zie je die redirects vaak gelijk staan. Maar inderdaad, hernoemen van een genomineerde pagina kan nog beter met een melding gepaard gaan.

Inktvlekken uit kleding verwijderen
Rated 4/5 based on 575 reviews
SHARE

inktvlekken uit kleding verwijderen Xomyleb, Sun, April, 29, 2018

Zeker als het witte kleding betreft. Dan kan je aan de slag met schoonmaakmiddelen, maar er is een andere manier om bloed uit kleding te krijgen. Oude of hevige vlekken. Harsvlekken verwijderen uit kleding kan op verschillende manieren.

inktvlekken uit kleding verwijderen Zeqad, Sun, April, 29, 2018

Inkt uit kleding verwijderen : stift op waterbasis. Nagels marmeren (Water marble) (Nailstyling). Heb je vlekken op de matras? Kleding bedrukken met flex-folie. Evora quartz inktvlekken verwijderen.

inktvlekken uit kleding verwijderen Sypywox, Sun, April, 29, 2018

Inktvlekken verwijderen van handen. Inktvlekken uit kleding halen. Gebruik krijt om vetvlekken te verwijderen uit kleding. Gewoon wit krijt wrijven op het getroffen gebied en was als normaal. De kalk zal het vet absorberen en worden weggespoeld in de cyclus.

inktvlekken uit kleding verwijderen Myjex, Sun, April, 29, 2018

Oh jee, lastige vlek in je kleding? Met de tips over vlekken verwijderen lees. Zo is je outfit zo weer brandschoon! Warm of kokend water is uit den boze bij het verwijderen van bloedvlekken. Inktvlekken verwijderen op hout.

inktvlekken uit kleding verwijderen Dazir, Sun, April, 29, 2018

Ip address is, and its server is hosted.

inktvlekken uit kleding verwijderen Atytefe, Sun, April, 29, 2018

M is 0 days old. M is ranked #12958914 in the world this means that mis not a very good website and you should optimize your site for search engines. The average home page load time is 545 milliseconds, it is really fast. This site has a low Pagerank(0/10).

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: