0

Schoonheidsspecialiste assendelft

Huisnummers zijn bij benadering. . ik kan er 2 naast zitten ik ben Aafje kompier (gehuwd met van der Mark) geboren in 1940 en heb gewoond op de hoofdweg 170 later heb ik ook nog gewoond op 172 1e en 2e etage. Mijn vader was politieagent en ik denk dat menigeen zich hem wel herinnert, volgens mij was de winkel van Schuddemat niet op de hoek maar de winkel ernaast. De oude heer Schuddemat had een kunsthand en hield deze altijd in zijn zak, later nam zijn zoon de zaak over en weer later kwam er een bontatelier. Op de postjesweg had je sigarenwinkel beijer, daar kon je op zondag altijd zien of de voetbalwedstrijden doorgingen. De club van de heer beijer was Blauw Wit clinic en als die hadden verloren vertelde hij aan iedereen dat hij pijn in z'n harses had. Je kon vroeger op de hoofdweg putten want er stonden toen haast geen auto's. Bij de speeltuin waren ook altijd clubjes bijv. Handarbeid, ballet(les gekregen van ries Brouwenstein de zuster van de zangeres Gre Brouwenstein, ze woonden op de postjesweg) ik ben op school gegaan op de paramariboschool die was in de Crijnssenstraat, aan het einde van de oorlog gingen de duitse soldaten over de hoofdweg,. Later zijn mijn kinderen op deze school geweest en op de Sneeuwbes dat was de kleuterschool in de Arubastraat.

schoonheidsspecialiste assendelft

10, best peel Off Face, masks for Blackheads - dlt beauty

Het enige dat ik weet van opa is dat hij opgepakt is in de oorlog vanwege het verspreiden van de waarheid en in concentratiekamp Vught terecht is gekomen. Hij werd in het verzet de lange genoemd (opa was ruim.10.) en hebben veel onderduikers gehad op het adres op de hoofdweg. Onder hen woonde in de oorlog een politieman die bij de nsb zat? Mijn dochter studeert aan de Universiteit in Amsterdam en heeft een kamer gevonden in de baarsjes. Als ik haar bezoek maken wij altijd een kleine trip handbagage door memorie lane want het was erg fijn wonen in Amsterdam West. Tot mijn verbazing zit in het pand waar opa vroeger de banketbakkerij had nog steeds een bakker en is volgens mij het interieurs ook nog steeds niet aangepast. Ik ben benieuwd naar de reacties. Met vriendelijke groet, Esther Posno een Sigarenmagazijn. . De winkel van. Schuddemat, boek en Papierhandel. . 26403 of 26408 of 26409. . (Ingang om de hoek; in de willem Schoutenstraat?). .

schoonheidsspecialiste assendelft

te klein (ik was inmiddels dochter nummer 4) en zijn wij met het gezin verhuisd naar hoofdweg 112. Mijn opa had een banketbakkerij op Mercatorplein en een ijssalon. Opa en oma woonden ook op de hoofdweg welk nummer weet ik niet maar ik kan er wel zo heen lopen. Volgens zeggen haalde bekende nederlanders. Wim Kan zijn gebak bij mijn opa. Ik heb op de Sneeuwbesschool bij juffrouw Van beveren en op de corantijn school gezeten tot ik 7 was en het gezin naar Rotterdam vertrok. Mijn vader Wim Posno (geboren 1932) en opa willem Posno (geboren 1900) zijn al geruime tijd overleden. Graag zou ik wat meer over mijn opa en met name zijn bakkerij te weten willen komen en over de jeugd van mijn vader op de hoofdweg. Namen die mijn vader noemde waren Appie druif, kuit,  Rob Stelwagen. Mijn vader speelde ijshockey en wij allen (zussen) hebben op de postjeskade leren schaatsen. Er werd bij ons thuis niet zo heel veel verteld over vroeger.

Salon Amber Morsch - beautysalon

'Bepaalde, hP -printers accepteren

Dan gebeurde het soms wel eens dat de boon begon te kiemen Later schreven we met potlood op papier. . Nog later met inktpennen (b.v. Kroontjespennen) die je om de paar woorden in een inktpotje moest steken. In 1953 ging ik naar de mulo en toen kocht ik een vulpen. Kort daarna kwamen de eerste ballpoint pens op de markt. . De bic Click de foto die je me stuurde staat op de beeldbank van Amsterdam. Je kunt inzoomen en dan blijkt dat, toen de foto genomen werd, de winkel van Schuddemat er eentje in een rijtje van vier. Deze vier winkels zijn, van zuid naar noord (huisnummers klimmen dus op Frans clinic woons Wij hadden ook oltmans als huisarts. Zijn moeder was kinderarts en die woonde en werkte op de sjieke hoofdweg. Daar ben ik als kind wel geweest.

daar waar de kinderen de griffels slijpten (sliepen?). De leitjes waren gevat in een houten raam. Als je klaar met je werk was en de juf had het goedgekeurd dan kon je dat uitvegen met een vochtig sponsje. Daarna werd het leitje droog gewreven met een lapje. . Sponsje en lapje werden bewaard in een sponsendoos van metaal. Dit doosje was een cilinder open aan beide einden maar in het midden,. Een metalen schotje, in twee gelijke delen verdeeld. Op iedere helft paste een metalen dekseltje. . Het geheel was van buiten geverfd. . In de ene helft van het doosje bewaarde je het sponsje; in de andere helft het lapje. Soms deden kinderen wel eens een bruine boon. Bij het vochtige sponsje.

Mijn herinneringen gaan niet zo ver terug als die van Willem

ik geloof dat suiker als laatste artikel bon-vrij werd. . Enige jaren na 1945. Op school, in de lagere klassen, schreven we niet op papier maar op leitjes. . daartoe hadden we griffels. Er waren twee soorten: dunne, harde en dikke, zachte bogyó griffels. De eerste soort piepte wel eens als je op een leitje schreef; de tweede niet en dat waren de melkgriffels. Griffels werden bewaard en een houten doos; een zgn. Ze werden gescherpt aan bakstenen in de schoolmuur. . Dit hadden generaties van schoolkinderen gedaan. Er zaten dan ook gleuven in de bakstenen. . schoonheidsspecialiste assendelft

De winkel van Schuddemat kan ik me nog herinneren. . ik ben er diverse keren in geweest. . Ik kocht daar melkgriffels. . voor 2 cent / stuk, denk. De winkel was gevestigd op de hoofdweg. . Aan de oneven kant dus. Vlak ten zuiden van de willem Schoutenstraat. . Op of rond nummer 239. Ik ben iets ouder kincorrectie dan jij en toen ik naar de eerste klas van de lagere school ging (in 1947) was het vlak na wo ii en er was nog een tekort aan een hoop dingen,. Diverse levensmiddelen waren nog op de bon. .

Therapeuten en Artsen ayurveda health

Er zijn heel wat kinderen door hem gefotografeerd"op een pony en of pony met wagen. Volgens zijn zeggen heeft hij er jaren van gegeten. De removal pony heette Gimo, en na een vermoeiende de werkdag ging hij op stal op de kostverlorenkade en heeft 7 jaren met hem door de stad getrokken, de foto's werden genomen met een leica camera. Paul is ook bekend van de carnavalshit mag ik effe adem halen ". Hij woonde destijds op de jac v lennepkade 318. De zoon van paul Rollman op de pony en paul zelf. Nog een meisje op een pony, persoon onbekend. De achtertuinen tussen hoofdweg en de hudsonstraat denkelijk rond 1930. Alles nog splik splinternieuw, palm Pasen denk rond 1961, voormalige buren en buurmeisjes en jongens van de hoofdweg. Buurmeisje Irene v ginkel ria willebrands. Ria voor de deur op de hoofdweg 208. Foto van Fam Verheul en Jose verheul voor Augustinuskerk zij woonde op de hoofdweg 206 de winkel waar vroeger de winkel van Schuddemat was Volgens Sonja Schmidt!

schoonheidsspecialiste assendelft

Erkers, balkons, ronde hoeken, gevelsprongen, overdadige portieken, ingewikkelde vensters! Ze verminkten zijn plattegronden, de architecten op hun beurt mopperden dat ze alleen maar baksteentjes tegen Van Der Schaar Beton mochten plakken. Toch is in West de grootste concentratie van de Amsterdamse School ontstaan. Strakker en soberder dan in de akstraat en de Spaardammer buurt. Dit is een uittreksel van een verslag van Lodewijk Brunt en kees Tamboer uit een stukje in het Parool makkelijk " genaamd : Twee reuzen in een Prachtwijk. Hoofdweg 204 iii amsterdam, de buren die in ons portiek woonde waren 204 huis Familie konig 202 huis Fam diepenhorst 204 I Fam buiskool 202 I Fam Mulder 204 II Fam peetoom laterVeenendaal 202 II Fam Grashuis 204 iii Fam Fam Zwart 202 iii Fam. Oude foto van het huis op de hoofdweg met nog n et mijn Vader en moeder op iii hoog. Foto genomen vanuit datzelfde raam hoofdweg met mijn moeder en zussie, mijn moeder en ik, zo een beetje rond 1952 op de hoofdweg, ik ergens in de buurt van het Columbusplein. Zuster Sjaan, ik en pa op het Columbusplein Met ma bij het van heutsz monument bootjes varen kijken, geweldig. Denkelijk rond 1955, sjaan en ik ergens op het Columplein bij Jan Burger ( Accordionist-Drummer ) voor de deur. De foto is waarschijnlijk ergens op deze plek genomen. Beide foto's met paard zijn genomen door de bekende fotograaf en schilder paul Rollman nu 87 jaar en uit de jordaan afkomstig, thans wonende beemster.

Salon Amber Morsch - beautysalon and Bridal hair make-up

Mijn herinneringen gaan anti niet zo ver terug als die van Willem v toorn in zijn boek, toen Amsterdam in 1921 de syndroom gemeente Sloten annexeerde, had Sloten een plan om zesduizend arbeiderswoningen te bouwen in de baarsjespolder. De grote man was bouwondernemer heere van der Schaar, eigenaar van de grond. Hij had nog 1 troef. Hij kon goedkoper bouwen dan zijn concurrenten. Zijn geheim was dat hij hele woningblokken in 1 keer neerzette, volgens een vast stramien, met gewapend beton. Daar had je geen metselaars bij nodig, en architecten hoefden alleen maar de buitenkant te ontwerpen. Amsterdam moest met van der Schaar in zee gaan, maar het mocht geen knoeiwerk worden. De gemeente liet een nieuw Plan West opstellen en benoemde een 'Esthetische commissie" van drie wijze mannen om toezicht te houden op de uitvoering. Van der Schaar kreeg zowat alle architecten van de Amsterdamse school op zijn dak. Hij haatte hun uitspattingen - met torens, arcades.

Schoonheidsspecialiste assendelft
Rated 4/5 based on 768 reviews
SHARE

schoonheidsspecialiste assendelft Ovawyguj, Sat, May, 12, 2018

Schoonheidsspecialiste, dorpsstraat 399, 1566bg, assendelft, in onze drukke 24-uurs maatschappij werken wij rustig, doelgericht en voornamelijk met onze zachte, ervaren handen om iedere huidconditie te verbeteren. La fleur is een schoonheidssalon. Assendelft, gespecialiseerd in professionele behandelingen voor huidverbetering. Sinds 2000 ben ik stivas gediplomeerd schoonheidsspecialiste en aangesloten bij de brancheorganisatie anbos. Hierdoor zijn kwaliteit en kennis gegarandeerd.

schoonheidsspecialiste assendelft Jyzupasi, Sat, May, 12, 2018

De schoonheidsspecialiste staat geregistreerd bij vrijwel alle zorgverzekeraars en is gediplomeerd in stivas a b, cidesco, dermatologie. Wij zijn een salon speciaal voor dames. Gelegen aan huis met een aparte entree voor klanten, op loopafstand van het treinstation Krommenie. Ik ben diana van koot, sinds 15 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

schoonheidsspecialiste assendelft Uguko, Sat, May, 12, 2018

Zoek jouw schoonheidsspecialist in, assendelft en maak direct een afspraak. Versailles is het schoonheidsinstituut voor. Assendelft en de omgeving zaandam, Alkmaar en haarlem en is centraal gevestigd in beverwijk.

schoonheidsspecialiste assendelft Ekyrugol, Sat, May, 12, 2018

Mijn opleiding schoonheidsspecialiste werd al snel uitgebreid met pedicure. Bel of mail:. Voor een glad scheerresultaat en een gezonde huid is meer nodig dan alleen een mes dat over de huid glijdt.

schoonheidsspecialiste assendelft Fumot, Sat, May, 12, 2018

Gun u zelf een moment van rust bij. Naast huidverzorging en huidverbetering hecht ik veel waarde aan een ontspannen sfeer en persoonlijke benadering. Behandelingen gaan op afspraak. Spreek gerust het antwoordapparaat in en ik bel u terug.

schoonheidsspecialiste assendelft Wocyvo, Sat, May, 12, 2018

Huidverzorging, bekijk interessante artikelen over huidverzorging: huidverbetering, bekijk interessante artikelen over huidverbetering: Salonvermelding? verwijst jaarlijks ruim 350.000 consumenten naar een regionale schoonheidssalon. Staat jouw salon niet vermeld of wil je een uitgebreidere vermelding op deze website? U kent het wel iedere dag rennen. Vliegen en net te weinig tijd voor u zelf.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: